Uitreiking van de Gentse Handjes: de lauraten van 2022: Kurt Burgelman, Katrien Laporte, Daniël Termont en Bashir Abdi
Volledig scherm
Uitreiking van de Gentse Handjes: de lauraten van 2022: Kurt Burgelman, Katrien Laporte, Daniël Termont en Bashir Abdi © VDS

Vier nieuwe Gentse Handjes uitgereikt. “Sommige politiekers zullen nooit een handje krijgen. Ze moeten eerst iets doén, iets dat goéd is voor de Gentenaars”

GentNormaal geven ze er jaarlijks maar 3, maar nu waren er 4 Gentenaars die een Handje kregen van de Sosseteit. “Dan kunnen ze kaarten”, sprak Pierke Pierlala op het podium van de Minard. Een show met humor en muziek, botrams mee uuflakke en kroakemandels maakten het tot een authentiek Gents Feest.

  1. Eigenares reageert nadat auto via haar woonboot de Visserij inreed: “Meteen het water induiken om je partner te redden, da’s toch mooi?”
    PREMIUM
    GENT

    Eigenares reageert nadat auto via haar woonboot de Visserij inreed: “Meteen het water induiken om je partner te redden, da’s toch mooi?”

    “Toen ik hoorde dat ze het goed stelden, dacht ik bij mijzelf: de kapotte balustrade en de glasschade, die doen er nu even niet toe”, Zoë de Goede (29) mat donderdagochtend de schade op nadat een wagen - na een passage over haar woonboot - in de Visserij belandde. De bestuurster kwam er met de schrik vanaf, mede dankzij een reddingsoperatie van haar man. En de boot? Ook die drijft zonder dreigende schade op het water.