Het drama gebeurde in dit huis
Volledig scherm
Het drama gebeurde in dit huis © Wim Naert

Vier jaar celstraf onder voorwaarden voor man (31) die bezoeker de keel oversneed: “Dit zijn bijzonder zware feiten met een bijzondere context”

GentDe 31-jarige man uit Gent die woensdag 22 juni terechtstond nadat hij thuis in een vlaag van zinsverbijstering een 53-jarige man de keel had overgesneden, kent zijn straf. De man krijgt vier jaar celstraf met strenge probatievoorwaarden. 

  1. Na massaal protest en negatief advies van brandweer en stad: GMF vraagt minister om plannen De Lijn in Wondelgemse Meersen te herbekijken
    PREMIUM
    Gent / Wondelgem

    Na massaal protest en negatief advies van brandweer en stad: GMF vraagt minister om plannen De Lijn in Wondelgem­se Meersen te herbekij­ken

    Hoe lang blijven de plannen voor een stelplaats annex oefenterrein van De Lijn op de site Wissenhage nog overeind? Het Gents MilieuFront (GMF) heeft een brief geschreven naar de minister Lydia Peeters (Open Vld), met de vraag de plannen voor het oefenterrein dringend te herbekijken. “Het is waanzin om waardevol groengebied vol beton te storten.”