Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Didier Verbaere

Verjaardagsfeestje met 28 aanwezigen stilgelegd in Gent

GentDe politie van Gent heeft zaterdagnacht een verjaardagsfeest met 28 aanwezigen stilgelegd in een particuliere woning. In diezelfde nacht werden ook twee bijeenkomsten met telkens 7 personen stopgezet. 

 1. Dronkenman rijdt na nachtje feesten in Overpoortstraat tegen gevel op Kortrijksesteenweg: “Ik weet daar niets meer van”
  Gent/Vilvoorde

  Dronkenman rijdt na nachtje feesten in Overpoort­straat tegen gevel op Kortrijkse­steen­weg: “Ik weet daar niets meer van”

  K.J., een dertiger uit Vilvoorde, mocht zich dinsdag in de Gentse politierechtbank verantwoorden voor het aanrijden van een gevel in de Kortrijksesteenweg in Gent. De man kroop met 2,51 promille in het bloed achter het stuur na een nachtje feesten in de Overpoortstraat en veroorzaakte even later de botsing. Volgens de verdachte reed niet hij, maar wel zijn vriend.
 2. Masseur Dominiek (41) is sinds zijn twintigste blind, maar maakt zijn dromen waar: “In deze job zie ik vooral de voordelen van mijn beperking”
  PREMIUM
  Gent/Merelbeke

  Masseur Dominiek (41) is sinds zijn twintigste blind, maar maakt zijn dromen waar: “In deze job zie ik vooral de voordelen van mijn beperking”

  Massagesalons mogen vanaf maandag opnieuw open én dat stemt ook Dominiek Depreytere (41) tevreden. De ondernemer heeft al een salon aan de Leiekaai in Gent en opent binnenkort een tweede locatie in zijn thuishaven Merelbeke. Dat hij op zijn twintigste in amper zes maanden tijd quasi blind werd, remt hem niet in zijn plannen. “Ik hoop nog meer mensen met een visuele beperking in dienst te nemen.”
 1. High five voor leerlingen Ostrea: 'Blij dat school opengaat'
  Play

  High five voor leerlingen Ostrea: 'Blij dat school opengaat'

 2. Thuiskoks: Kim maakt maakt koe lo kai
  Play

  Thuiskoks: Kim maakt maakt koe lo kai