Brand op spoedafdeling van ziekenhuis.
Volledig scherm
Brand op spoedafdeling van ziekenhuis. © Didier Verbaere

Veertiger komt om het leven na brand op spoeddienst in Gents ziekenhuis: schade tot buiten de spoedafdeling

GentIn het Gentse ziekenhuis AZ Maria Middelares is zondagochtend rond half zes brand uitgebroken. Een patiënt zou brand gesticht hebben in een isolatiebox op de spoedafdeling, waarna de man overleed. Wie spoedeisende hulp nodig heeft, gaat voorlopig beter naar een ander ziekenhuis.

  1. Hulpkok (51) van Gents hotel schuldig aan verkrachting van weerloze vrouw: “Hij zocht naar invulling voor zijn seksuele driften, zonder oog te hebben voor welzijn slachtoffer”
    PREMIUM
    Gent

    Hulpkok (51) van Gents hotel schuldig aan verkrach­ting van weerloze vrouw: “Hij zocht naar invulling voor zijn seksuele driften, zonder oog te hebben voor welzijn slachtof­fer”

    De hulpkok van een Gents hotel aan het station Gent-Sint-Pieters is schuldig bevonden aan de verkrachting van een jonge vrouw. De man checkte haar stiekem in, liet haar slapen in een kamer die niet voor gasten bestemd was, drong zich op voor een massage en vergreep zich uiteindelijk aan haar. Omdat het gevaar voor de maatschappij te groot is, werd hij meteen overgebracht naar de gevangenis.