Met de Meulestedebrug afgesloten, was het ondermeer op de Wiedauwkaai aanschuiven.
Volledig scherm
Met de Meulestedebrug afgesloten, was het ondermeer op de Wiedauwkaai aanschuiven. © Wannes Nimmegeers

Veel verkeersellende door afsluiten Meulestedebrug en twee andere werven

Het Noorden van Gent heeft er een moeilijke dag op zitten qua verkeersellende. Deze morgen werd de Meulestedebrug afgesloten voor herstellingswerken. Daardoor stonden er files van de Dampoort tot Evergem.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vrijwilliger Freddy (74) is dolbij met schenking van grootwarenhuisketen Lidl: “Door die elektrische transpallet moet ik veel minder sleuren”

    Vrijwilli­ger Freddy (74) is dolbij met schenking van grootwaren­huis­ke­ten Lidl: “Door die elektri­sche transpal­let moet ik veel minder sleuren”

    Grootwarenhuisketen Lidl gaat een elektrische transpallet schenken aan Dien-Centrum Gent-Noord. De organisatie in Sint-Salvatorstraat deelt gratis voedsel uit aan minderbedeelden, maar het werk wordt stilaan te zwaar. “De gemiddelde leeftijd ligt hier ruim boven de 70", zegt vrijwilliger Freddy Matthijs. “De paletten van de vrachtwagen naar onze opslagplaats is een zware klus.”
  2. KAA Gent mag 7.995 supporters toelaten in het stadion en rekent op hun medewerking: “Kom op tijd, draag mondmaskers, blijf zitten en volg de richtlijnen van de stewards”

    KAA Gent mag 7.995 supporters toelaten in het stadion en rekent op hun medewer­king: “Kom op tijd, draag mondmas­kers, blijf zitten en volg de richtlij­nen van de stewards”

    Op 26 september mag KAA Gent eindelijk weer spelen met supporters in de Ghelamco Arena. Geen 20.175 zoals voor corona, wel 7.995 en zij moeten zich aan allerhande regels houden. De club heeft lang aan een goed dossier gewerkt, in overleg met politie, veiligheidsdiensten en stad. Zelfs de supporters kregen hun zegje, via supporterscollectief Armada Ganda. “We willen minister Ben Weyts bedanken voor de snelle afhandeling van ons dossier.”