Franky Devos van Kunstencentrum Voo?uit.
Volledig scherm
Franky Devos van Kunstencentrum Voo?uit. © Wannes Nimmegeers

Vanaf vrijdag weer volle gas in Vooruit (behalve in de fuifzaal): “Hopelijk snel naar code oranje”

GENTVrijdag is het van dat: dan speelt theatergezelschap Ontroerend Goed voor 560 mensen ‘Every Word Was Once An Animal’, met dank aan een uitstekend geventileerde Voo?uit. Coördinator Franky Devos is tevreden en hoopvol dat ook de concertzaal binnenkort weer open kan. “Al zou het al veel zijn dat het CST weg mag, dat kost ons ook 8.500 euro per maand.”

  1. Twee jongeren opgepakt na incident met buschauffeur aan station Gent-Sint-Pieters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”
    Gent

    Twee jongeren opgepakt na incident met buschauf­feur aan station Gent-Sint-Pie­ters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”

    Twee jongeren uit Brussel zijn deze middag bestuurlijk opgepakt door de politie na een dispuut met een chauffeur van De Lijn aan het station van Gent-Sint-Pieters. De chauffeur reed er over de voet van één van de jongeren waarop tumult ontstond. “De chauffeur heeft in paniek gereageerd", zegt de werkgever van de groep. De groep van 20 jongeren was op weg naar een event van de cateraar om er te werken.