Archiefbeeld: er wordt volop gewerkt aan de Contributiebrug. Het was een van de missing links in het Gentse fietsnetwerk.
Volledig scherm
Archiefbeeld: er wordt volop gewerkt aan de Contributiebrug. Het was een van de missing links in het Gentse fietsnetwerk. © Wannes Nimmegeers

Vanaf maandag fiets je onder deze brug door: in één beweging van Mariakerke naar Gent-centrum

GentVanaf maandag wordt de Coupure Links nog een stukje fietsvriendelijker. De onderdoorgang aan het kruispunt met de Nieuwewandeling gaat eindelijk open. Voor automobilisten wachten evenwel nog enkele ellendige maanden. 

  1. Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”
    PREMIUM
    Wondelgem

    Wanneer komt het nieuwe zwembad Neptunus er? Raad van State legt procedure stil: “We hebben nog geen idee hoe het verder moet”

    Een nieuw zwembad in Wondelgem? Het zal al zeker niet voor 2024 zijn, zoals was beloofd. Meer nog: het is helemaal niet duidelijk wanneer het dan wél zal kunnen. De procedure voor het aanstellen van een aannemer voor het nieuwe zwembad is stilgelegd door de Raad van State. De vraag stelt zich: was het dan wel nodig om het oude Neptunusbad al te slopen?