Esther Willems en Kim Cauwenbergh voor de nieuwe snoepwinkel Sugar and Sweets in de Koestraat.
Volledig scherm
Esther Willems en Kim Cauwenbergh voor de nieuwe snoepwinkel Sugar and Sweets in de Koestraat. © Jill Dhondt

Van Twinkies tot Pop Tarts: bijzondere snoepwinkel geopend in Gent, vol Amerikaanse snacks en schepsnoep

GentIn het hart van Gent is een nieuwe snoepwinkel geopend en die ziet er helemaal anders uit dan je zou verwachten. Geen schattige, roze gevel, maar een kleurenbom met graffiti. Binnen vind je een wand vol schepsnoep, maar ook Amerikaanse koekjes, ontbijtgranen en andere snacks. Van Twinkies tot popcorn die smaken naar Snickers.

 1. Van een kerk tot een oud gerechtsgebouw: dit zijn de leukste plekken in Gent om te studeren voor je herexamens
  PREMIUM
  Gent

  Van een kerk tot een oud gerechtsge­bouw: dit zijn de leukste plekken in Gent om te studeren voor je herexamens

  De vakantie is officieel voorbij voor studenten met herexamens, maar niet getreurd: er zijn heel wat plekken in Gent waar studeren een stuk aangenamer is dan thuis. Tussen de oudjes in het rusthuis bijvoorbeeld, of in een frisse kerk waar je nog snel een schietgebedje kan doen voor je examen begint. Speciaal voor jou somden we de beste blokplekken op om je tweede zit goed door te komen.
 2. Mario wandelt de Dodentocht voor zijn dochtertje Elisa (8), die talloze epilepsie-aanvallen per dag heeft: “Zo veel mogelijk geld inzamelen voor haar school”
  GENT

  Mario wandelt de Dodentocht voor zijn dochtertje Elisa (8), die talloze epilepsie-aanvallen per dag heeft: “Zo veel mogelijk geld inzamelen voor haar school”

  Je moet er goed zot voor zijn of je hebt écht een missie voor ogen: Mario Vermeersch (50) trotseert op vrijdag de Dodentocht. Niet om iets aan zichzelf te bewijzen, maar om geld in te zamelen voor de school van dochtertje Elisa (8). Het meisje heeft tientallen epilepsie-aanvallen per dag, kon je al in onze krant lezen.