Waar vroeger café Buffalo was, is nu een moderne woning geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Waar vroeger café Buffalo was, is nu een moderne woning geworden. © IF

Van supporterscafé tot hypermoderne woning: voormalig Café Buffalo staat te koop

GentbruggeBuffalo, niet enkel de roepnaam voor de Gentse supporter maar ook de naam van het legendarische supporterscafé naast het oude Jules Ottenstadion, staat te koop. Vijf jaar geleden werd het café omgebouwd tot een hypermoderne woning, met een daktuin als paradepaardje. We nemen een kijkje binnenin.

 1. Actiegroepen rond Gravensteen zoeken medestanders om nieuw ontwerp uit te dokteren: “Laatste kans om te vermijden wat er met Het Steen in Antwerpen is gebeurd”
  Gent

  Actiegroe­pen rond Graven­steen zoeken medestan­ders om nieuw ontwerp uit te dokteren: “Laatste kans om te vermijden wat er met Het Steen in Antwerpen is ge­beurd”

  De actiegroepen - en bij uitbreiding alle Gentenaars - hebben van Vlaams minister Matthias Diependaele (N-VA) de kans gekregen om zélf een alternatief uit te denken om het Gravensteen toegankelijk te maken. Acht weken tijd is er, en dat is weinig. Toch willen de actievoerders er iets van maken, en dus zijn ze op zoek naar out-of-the-box-denkers, architecten, ingenieurs en enthousiastelingen.
 1. Vlissingen pakt uit met online bevrijdingsfestival
  Play

  Vlissingen pakt uit met online bevrij­dings­fes­ti­val

 2. Duizend rozen voor verongelukte Elkin (22) uit Hulst
  Play

  Duizend rozen voor verongeluk­te Elkin (22) uit Hulst