De Tuindagen van Beervelde, hier in 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
De Tuindagen van Beervelde, hier in 2021. © YDS

Van silent disco tot struinen in de tuin: onze 5 tips voor een herfstig weekend in Gent

GentHerfstweer, een heerlijke lege agenda en goesting om die op te vullen? Geen zorgen, wij hebben een paar activiteiten op rij gezet om er alweer een geslaagd weekend in de Gentse regio van te maken. Sportief aangelegd of net zin in cultuur? Alles kan: dit zijn onze tips voor 7 tot en met 9 oktober.

  1. Overvallers graaien horloge van 80.000 euro van pols, waarna één van hen al zwemmend probeert te ontsnappen aan het Gravensteen: “We stalen in ruil voor een slaapplaats”
    PREMIUM
    Gent

    Overval­lers graaien horloge van 80.000 euro van pols, waarna één van hen al zwemmend probeert te ontsnappen aan het Graven­steen: “We stalen in ruil voor een slaap­plaats”

    Twee overvallers riskeren een celstraf van 18 maanden wegens een diefstal met geweld aan het Gravensteen. Dat gebeurde afgelopen zomer. Het slachtoffer droeg een horloge van het merk Philippe Patek, ter waarde van 80.000 euro. Dat werd hardhandig van zijn pols getrokken, waarna de twee mannen op de vlucht sloegen. Terwijl één van hen op de tram stapte, ondernam de andere een wel erg opmerkelijke ontsnappingspoging...