De Patersholfeesten
Volledig scherm
PREMIUM
De Patersholfeesten © Nimmegeers

Van Patersholfeesten tot Bijloke Wonderland: onze vijf tips voor het weekend van 13 en 14 augustus in Gent

GentNog geen plannen voor dit weekend en zin om daar verandering in te brengen? Met onze weekendtips kan jouw weekend alvast niet meer stuk. Negeer de voorspelde hitte, geniet van de zon, en een extra drankje kan voor één keer ook geen kwaad, liefst alcoholvrij dan wel.

 1. Voorwaardelijke celstraffen voor jong koppel dat peuter (2) mishandelde: “U verkoos uw partner boven uw bloedeigen dochter?”
  Gent

  Voorwaarde­lij­ke celstraf­fen voor jong koppel dat peuter (2) mishandel­de: “U verkoos uw partner boven uw bloedeigen dochter?”

  Een jong koppel dat een tweejarige peuter mishandelde is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf. De stiefvader sloeg het jonge slachtoffer meermaals bont en blauw. De mama was op de hoogte, maar greep initieel niet in. Pas nadat de kinderopvang alarm had geslagen, stapte ze naar de politie. “Ik had eigenlijk wel door dat hij betrokken was, maar ik wist niet goed wat te doen. Ik wilde hem ook beschermen.”
 2. Afscheid van Danny Huwé (44) die omkwam bij brand in ziekenhuis: “Hij was de stoerste teddybeer, we gaan je missen”
  PREMIUM
  Gent

  Afscheid van Danny Huwé (44) die omkwam bij brand in ziekenhuis: “Hij was de stoerste teddybeer, we gaan je missen”

  Vrienden en familie hebben zaterdagochtend afscheid genomen van Danny Huwé (44). De organisator van vele legendarische feestjes kwam op 18 september om het leven in een brand in het AZ Maria Middelares in Gent. Het onverwachtse verlies laat bij velen een diepe indruk na. Maar een droef afscheid, dat wilde Danny niet. Hij kreeg dan ook een allerlaatste staande ovatie bij zijn afscheid.