Het zootje ongeregeld dat SHHT heet.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zootje ongeregeld dat SHHT heet. © Festivalganger.be

Van ‘luid slecht’ schoolproject naar Europese toer en Pukkelpop-show: maak kennis met Gentse band SHHT

Het gaat hard voor de Gentse band SHHT. Het geïmproviseerde schoolproject aan het KASK versierde deze zomer een podiumplaats op Pukkelpop en toert momenteel Europa rond met het Nederlandse De Staat, ook al zo’n band met een hoek af. “De naam ‘SHHT’? Dat staat in contrast met onze luide en slechte muziek.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Artistieke techneut Dries Depoorter combineert kunst met techniek 2.0: “Mijn doel is mensen bewust maken met toegankelijke, concrete projecten”
    PREMIUM

    Artistieke techneut Dries Depoorter combineert kunst met techniek 2.0: “Mijn doel is mensen bewust maken met toeganke­lij­ke, concrete projecten”

    Gent is en blijft een trekpleister voor creatief talent. Bewijs daarvoor is het West-Vlaamse gezin Depoorter uit Ingooigem bij Kortrijk, van wie alle drie de creatieve telgen naar Gent kwamen, er hun thuis vonden en er bleven. Naast zijn zussen - fotografe Bieke (34) en ontwerpster Griet (36) van wolvis.be - timmert ook ‘creative technologist’ Dries Depoorter (29) vanuit onze stad aan de weg. “Voor mij is Gent de stad waar mijn wereld is opengegaan en waar ik als student verliefd (op) werd.”