Het appartement ligt in de vroegere inkomhal van het Van Eyckzwembad.
Volledig scherm
Het appartement ligt in de vroegere inkomhal van het Van Eyckzwembad. © Jill Dhondt

Van een unieke locatie gesproken: appartement te huur in het Van Eyckzwembad

Locatie, locatie, locatie, daar draait het toch om in vastgoed? En welke locatie is unieker dan een oud zwembad in het centrum van Gent? In de vroegere inkomhal van het Van Eyckzwembad staat momenteel een duplexappartement te huur. Handig als je ’s avonds laat nog wat baantjes wil trekken.

 1. Werd ‘makakken-filmpje’ gemanipuleerd? “Het is een van de hypotheses die onderzocht worden”
  Gent

  Werd ‘makakken-film­pje’ gemanipu­leerd? “Het is een van de hypotheses die onderzocht worden”

  Het ‘makakken-filmpje’, waarbij een agent zijn hond zou aangespoord hebben met het bevel ‘pak de makakken’ heeft de voorbije dagen veel stof doen opwaaien. Ondertussen klinkt steeds luider het gerucht dat het filmpje zou gemanipuleerd zijn. Het verscheen namelijk eerst zonder geluid en daarna met geluid. De korpschef beaamt dat dit een van drie hypotheses is die onderzocht wordt.
 2. Afbraak Belgacomtoren wordt kortfilm: “Het gebouw speelde een belangrijke rol in het leven van veel mensen”
  PREMIUM
  Gent

  Afbraak Belgacomto­ren wordt kortfilm: “Het gebouw speelde een belangrij­ke rol in het leven van veel mensen”

  Van de afbraak van de Belgacomtoren in Gent wordt momenteel een kortfilm gedraaid. Op de site van het iconische gebouw verrijzen binnenkort appartementen, handelszaken en een hotel. “Ik wil niet dezelfde fouten maken als in het verleden", zegt projectontwikkelaar Ignace Vandenabeele. “Voor de bouw van de toren in de jaren 70 stond hier een kleine wijk, maar daar hebben we slechts vier foto’s van teruggevonden.”
 3. Mondmasker steeds verplicht op zak en op begraafplaatsen voor alle Oost-Vlamingen
  Gent, Oost-Vlaanderen

  Mondmasker steeds verplicht op zak en op begraaf­plaat­sen voor alle Oost-Vlamingen

  Oost-Vlaams gouverneur Carina Van Cauter nam dinsdag enkele maatregelen tegen corona die voor de hele provincie gelden. Vanaf nu moeten alle Oost-Vlamingen - en dus ook alle Gentenaars - steeds een mondmasker bij zich hebben. Ook is het verplicht het masker te dragen in alle publieke delen van openbare gebouwen. In de periode van Allerheiligen is een mondmasker bovendien verplicht op alle openbare begraafplaatsen.