Professor Greet Van Hoye
Volledig scherm
Professor Greet Van Hoye © RV/ UGent

Van ‘blijf je werken als je de Lotto wint’ tot ‘hoe maak je ruzie met je baas: “Dit boek bevat alles wat je moet weten over jobs”

Gent18 knappe koppen van de UGent hebben samen een boek geschreven. Het is géén saaie materie, maar een praktische gids over ‘werk’ en alles wat daarbij komt kijken. Het is - uiteraard - gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar wel gebracht in mensentaal en gericht op een breed publiek.

  1. Ze leerde generaties meisjes breien, maar nu sluit Magdalena (80) na 38 jaar haar breiboetiek: “Ik moet van mijn man en dokter”

    Ze leerde generaties meisjes breien, maar nu sluit Magdalena (80) na 38 jaar haar breiboe­tiek: “Ik moet van mijn man en dokter”

    Als het aan Magdalena Alzado zelf lag, hield ze haar breiboetiek nog open tot haar honderdste, maar zowel haar man als haar dokter vinden het hoog tijd om de winkel te sluiten. Ze is tenslotte al tachtig jaar. Momenteel houdt ze een grote uitverkoop zodat ze over enkele maanden de deuren definitief kan sluiten. “Televisie kijken met lege handen, dat gaat al lang niet meer.”
    Gent