UFO, Ugent, gebouw universiteit Gent
Volledig scherm
UFO, Ugent, gebouw universiteit Gent © Wannes Nimmegeers

Universiteit Gent start chatlijn op voor studenten om hun hart te luchten: “Er is al lang nood aan individuele, gratis hulp”

GentDe Gentse Studentenraad van de Universiteit Gent start binnenkort een chatlijn op voor studenten, zodat ze kunnen praten over hun mentaal welzijn. Hiervoor is de unief nog op zoek naar enkele vrijwilligers om de lijn te bemannen.

 1. Hier eet je de beste wafels van Gent: “Veel klanten kwamen hier vroeger met hun grootouders, nu met hun eigen kleinkinderen”
  Gent

  Hier eet je de beste wafels van Gent: “Veel klanten kwamen hier vroeger met hun grootou­ders, nu met hun eigen kleinkinde­ren”

  Als onderdeel van de Week van het Gents deelt een professionele jury elk jaar een ‘Geiwene Foersjet’ uit aan de beste versie van een typisch Gents product. Dit jaar was dat de beste ‘Nerowafel’. Uit de vier inzendingen, werd Hotel de Lourdes in Oostakker verkozen tot de winnaar. Omwille van haar ‘prachtige kleur, fantastische locatie en jarenlange traditie’.
 2. Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in de regio Gent zijn een bezoekje waard
  PREMIUM
  Gent

  Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in de regio Gent zijn een bezoekje waard

  Vrijdag is het Black Friday, heel wat grote ketens geven enorme kortingen op hun collecties. Het loont zeker de moeite om ook eens langs te gaan bij kleinere boetiekjes. Enkele lokale winkels lanceren verschillende deals tijdens Black Friday. Andere zaken maken van de gelegenheid gebruik om overconsumptie aan te kaarten en organiseren een alternatieve actie. Van ‘Toverstof’ in Destelbergen tot ‘Curiosa & Co’ in Gent: wij lijsten zeven lokale winkels op in de regio Gent waar je ook tijdens Black Friday kan rekenen op een persoonlijke service.