Jean-Pierre Van de Perre, de Gentse Belleman
Volledig scherm
Jean-Pierre Van de Perre, de Gentse Belleman © Wannes Nimmegeers

Uitvaart Belleman Jean-Pierre Van de Perre vanmiddag online te volgen

GentVanmiddag om 13.30 wordt afscheid genomen van de Gentse Belleman, Jean-Pierre Van de Perre. Door de coronamaatregelen moet dat in beperkte kring gebeuren, maar alle Gentenaars kunnen wel online volgen.

 1. Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”
  GENT

  Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”

  “Ik heb vrouwen gezien die hun haar verloren, niet sliepen of na twee jaar nog steeds last hadden van zwangerschapsdementie. Dat is niet de bedoeling, hé.” Lichaamsgericht therapeut Vanessa De Smet (41) uit Gent – zelf mama van Elvis (2) – helpt kersverse mama’s en moeders in spe, bij wie de kraamperiode als een donkere wolk boven het leven hangt. “Je goed voorbereiden op het ‘vierde trimester’ is de sleutel tot succes.”
 2. Warmtepompenbouwer Daikin vergroot Vlaamse voetafdruk met nieuw innovatiecentrum en uitbreiding Oostendse site
  GENT

  Warmtepom­pen­bou­wer Daikin vergroot Vlaamse voetafdruk met nieuw innovatie­cen­trum en uitbrei­ding Oostendse site

  Koeling- en warmtepompenspecialist Daikin verankert zich stevig in de Gentse Tech Lane. De Japanse multinational bouwt daarom een splinternieuw innovatiecentrum in Zwijnaarde. Er komen jobs bij, in Gent én Oostende en het bedrijf slaat ook de brug met de UGent. Bij de eerste spadesteek kwam kersvers minister voor Economie Jo Brouns (CD&V) de honneurs waarnemen.