Gentse cafébaas slaat studente Anna Da Costa (19) in het gezicht: "Hij noemde me een hoer omdat ik zomers gekleed was"
Volledig scherm
Gentse cafébaas slaat studente Anna Da Costa (19) in het gezicht: "Hij noemde me een hoer omdat ik zomers gekleed was" © RV

“Uitbater slaat meisjes”: vandalen spuiten boodschappen op gevel café nadat zaakvoerder studente (19) klap verkoopt

De uitbater van taverne Angulus in de Sint-Lievenspoortstraat heeft een klacht ingediend tegen onbekenden. In de nacht van donderdag op vrijdag spoten vandalen leuzen op zijn gevel en gooiden ze een steen door het raam. De man kreeg eerder deze week een storm van kritiek over zich heen nadat hij een 19-jarige studente een klap had verkocht. De dame ging volgens hem te zomers gekleed. 

  1. Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”
    GENT

    Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”

    “Ik heb vrouwen gezien die hun haar verloren, niet sliepen of na twee jaar nog steeds last hadden van zwangerschapsdementie. Dat is niet de bedoeling, hé.” Lichaamsgericht therapeut Vanessa De Smet (41) uit Gent – zelf mama van Elvis (2) – helpt kersverse mama’s en moeders in spe, bij wie de kraamperiode als een donkere wolk boven het leven hangt. “Je goed voorbereiden op het ‘vierde trimester’ is de sleutel tot succes.”