Geflitst, snelheidscontrole, snelheidsovertreding, politie, snelheidsduivel,
Volledig scherm
Geflitst, snelheidscontrole, snelheidsovertreding, politie, snelheidsduivel, © Dieter Nijs

Twee laagvliegers rijden dubbele van toegelaten snelheid

Zondag organiseerde de Gentse politie een snelheidscontrole met interceptie op de Industrieweg richting Buitenring Drongen en de Gasmeterlaan in Gent. Met opvallende resultaten, van de 2539 gecontroleerde bestuurders reden er 459 te snel. Twee laagvliegers werden ook aan dubbel van de toegelaten snelheid geflitst.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fietsenmaker Patrick charmeert elke dag met filmpjes over wielerwereld: “In elke video probeer ik een positieve boodschap te steken”

    Fietsenma­ker Patrick charmeert elke dag met filmpjes over wielerwe­reld: “In elke video probeer ik een positieve boodschap te steken”

    De passie die fietsenmaker Patrick De Geyter (60) heeft voor fietsen kent geen grenzen. Op jonge leeftijd rolde hij de wielerwereld binnen, en enkele jaren later opende hij zijn eigen fietsenwinkel in de streek. Veertig jaar later, aan het begin van de coronacrisis, begon de Gentenaar met het maken van korte filmpjes waarin hij verhalen vertelt over de fiets en de wielerwereld. Opeens kreeg hij vriendschapsverzoeken van overal toegestuurd, zijn sappige Gentse tongval en opvallende verhalen slaan merkbaar aan.