Michel De Baer, Matthias Browaeys en Dieter Debels maken kans om Vlaamse ondernemer van het jaar te worden.
Volledig scherm
Michel De Baer, Matthias Browaeys en Dieter Debels maken kans om Vlaamse ondernemer van het jaar te worden. © rv

Twee Gentse ondernemers maken kans om Vlaamse ondernemer van het jaar te worden

Het is nog wachten tot maart vooraleer het ondernemersnetwerk JCI de meest beloftevolle jonge ondernemer uit Oost-Vlaanderen kiest. De genomineerden werden wel al bekendgemaakt, twee ervan komen uit Gent. Zij maken kans om Vlaamse ondernemer van het jaar te worden in juni.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. 5 originele tips voor studenten om hun kot coronaproof te houden

  5 originele tips voor studenten om hun kot corona­proof te houden

  Het nieuwe academiejaar is net gestart, veel studenten gaan voor het eerst of opnieuw op kot. Door de coronacrisis is dat niet altijd een gemakkelijke opdracht. Als je huisgenoten hebt moet je goed opletten zodat niemand het virus krijgt of doorgeeft. En omdat er meer online lessen zijn, heb je een betere internetverbinding nodig. Toon Dirckx van Quares Student Housing geeft alvast 5 tips mee aan kotstudenten voor een coronaproof academiejaar.
 2. Werkstraf voor takelaar die wegreed terwijl zaakvoerster zich aan wagen vastklampte
  Gent

  Werkstraf voor takelaar die wegreed terwijl zaakvoer­ster zich aan wagen vastklamp­te

  Een takelaar maakte zich volgens het Openbaar Ministerie schuldig aan poging doodslag toen hij met een takelwagen begon te rijden terwijl de medezaakvoerster zich aan de wagen vastklampte. De verdediging verklaarde dat de beklaagde hoogstens onvoorzichtig was. De rechter besliste dat er geen sprake was van poging doodslag, wel van het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen. Naast een werkstraf van 180 uur werd ook een boete van 1.600 euro opgelegd.