Jan Hozee, geflankeerd door feestenschepen Bram Van Braeckevelt en cultuurschepen Sami Souguir. Guido De Leeuw (rechts) zit nog steeds in de raad van bestuur van Trefpunt
Volledig scherm
Jan Hozee, geflankeerd door feestenschepen Bram Van Braeckevelt en cultuurschepen Sami Souguir. Guido De Leeuw (rechts) zit nog steeds in de raad van bestuur van Trefpunt © VDS

Trefpunt rijft miljoen euro binnen voor internationale muzikale uitwisseling Sounds of Europe

GentHet leek onmogelijk, maar Trefpunt deed het toch. De organisatie haalde een miljoen euro binnen voor het project Sounds of Europe. Dat moet wel gedeeld worden met 10 andere landen, maar daarmee zal over een periode van 4 jaar heel wat ‘muzikale uitwisseling’ gerealiseerd worden.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Vrouwenbeweging PVDA protesteert tegen besparingen kinderopvang: “Mijn collega’s en ik, wij zijn moe”
  Gent

  Vrouwenbe­we­ging PVDA protes­teert tegen besparin­gen kinderop­vang: “Mijn collega’s en ik, wij zijn moe”

  Tijdens de gemeenteraad maandagavond werd een betoging gehouden door leden van Marianne, de vrouwenbeweging van de PVDA, om de besparingen van het Gentse stadsbestuur aan te klagen. Wat de besparingen precies inhouden is nog niet gekend, maar uit een interne nota blijkt dat de publieke kinderopvang niet gespaard zal blijven. Terwijl het water daar nu al aan de lippen staat.