Tom Verstaen kreeg enkele rake klappen
Volledig scherm
Tom Verstaen kreeg enkele rake klappen © rv

Tom (31) werd zonder reden in elkaar geslagen aan het Rabot: “Neus en oogkas gebroken, daders zijn spoorloos”

GentNa een gezellige avond op café op de Korenmarkt wandelde Tom Verstaen (31) samen met een vriend huiswaarts. Ter hoogte van de Opgeëistenlaan werden ze plotseling aangesproken door twee mannen. “Aanvankelijk waren ze heel vriendelijk, maar toen mijn vriend naar huis ging, sloeg de situatie om.” Tom werd neergeslagen en in het gezicht geschopt, met een gebroken neus en oogkas tot gevolg.

  1. 'Superflik' Steven De Smet (64) hangt uniform aan de haak: "Burgemeester De Clercq heeft nu een externe coördinator aangesteld. Wel, daar schaam ik mij om als Gentse flik”
    PREMIUM

    'Su­perflik' Steven De Smet (64) hangt uniform aan de haak: "Burgemees­ter De Clercq heeft nu een externe coördina­tor aangesteld. Wel, daar schaam ik mij om als Gentse flik”

    Hoofdcommissaris van het Gentse politiekorps Steven De Smet (64) gaat op 1 januari met pensioen. Dat is eerder van moeten, want de zestiger zit nog boordevol energie en ideeën over hoe de politie zich kan verbeteren. De bedenker van ‘Flikken’, de oprichter van de fietsbrigade en de opmars van de Gentse Feesten maakten De Smet afgelopen decennia tot ‘superflik’. “Al op mijn eerste dag op de politieschool wist ik dat ik hoofdcommissaris zou worden.”