Tom Verstaen kreeg enkele rake klappen
Volledig scherm
Tom Verstaen kreeg enkele rake klappen © rv

Tom (31) werd zonder reden in elkaar geslagen aan het Rabot: “Neus en oogkas gebroken, daders zijn spoorloos”

GentNa een gezellige avond op café op de Korenmarkt wandelde Tom Verstaen (31) samen met een vriend huiswaarts. Ter hoogte van de Opgeëistenlaan werden ze plotseling aangesproken door twee mannen. “Aanvankelijk waren ze heel vriendelijk, maar toen mijn vriend naar huis ging, sloeg de situatie om.” Tom werd neergeslagen en in het gezicht geschopt, met een gebroken neus en oogkas tot gevolg.

  1. Impact besparingen wordt duidelijk: prijs woonzorgcentra doorbreekt symbolische grens van 2.000 euro. “Maar we hebben op de rem gestaan”
    PREMIUM
    Gent

    Impact besparin­gen wordt duidelijk: prijs woonzorg­cen­tra doorbreekt symboli­sche grens van 2.000 euro. “Maar we hebben op de rem gestaan”

    De impact van de hoge inflatie en de besparingen die de stad Gent moet doorvoeren, wordt steeds meer duidelijk. De bewoners vijf woonzorgcentra van de stad krijgen een prijsstijging te verwerken. Er komt 6,9% bovenop de huidige dagprijs, waarmee de symbolische grens van 2.000 euro per maand doorbroken wordt. “De prijsstijging komt er evenwel pas vanaf juli, en ligt een stuk lager dan wat we mogen aanrekenen”, zegt schepen Rudy Coddens.