'Jager-verzamelaar' van Compagnie Cecilia
Volledig scherm
'Jager-verzamelaar' van Compagnie Cecilia © rv

Titus De Voogdt keert terug naar Compagnie Cecilia met ‘Jager-verzamelaar’

GENTVanaf 2 februari kan je in De Expeditie gaan kijken naar de nieuwste worp van Titus De Voogdt en Jean-Yves Evrard. Voor De Voogdt is het terugkeren naar zijn vertrouwde nest, na 6 jaar afwezigheid. De twee duiken tijdens de voorstelling in hun eigen brein: alles zelf doen dus. 

  1. Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”
    GENT

    Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”

    “Ik heb vrouwen gezien die hun haar verloren, niet sliepen of na twee jaar nog steeds last hadden van zwangerschapsdementie. Dat is niet de bedoeling, hé.” Lichaamsgericht therapeut Vanessa De Smet (41) uit Gent – zelf mama van Elvis (2) – helpt kersverse mama’s en moeders in spe, bij wie de kraamperiode als een donkere wolk boven het leven hangt. “Je goed voorbereiden op het ‘vierde trimester’ is de sleutel tot succes.”