Radiopresentator en muzikant Sander De Keere raadt de Composer Talk aan over de muziek van de miniserie Chernobyl.
Volledig scherm
PREMIUM
Radiopresentator en muzikant Sander De Keere raadt de Composer Talk aan over de muziek van de miniserie Chernobyl. © Wannes Nimmegeers

Tip Film Fest Gent: Sander De Keere wil weten hoe het geluid van een kerncentrale een soundtrack wordt

Het programma van Film Fest Gent is naar goede gewoonte rijkelijk gevuld. Kan u niet kiezen tussen al die fantastische films en evenementen? Dan helpen deze tips u een weg banen. Radiopresentator en muzikant Sander De Keere maakte twee seizoenen radio over filmmuziek, dus heeft hij het vandaag over de Composer Talk rond de muziek van de miniserie Chernobyl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kater Aldo verkent heel Gent, maar dutjes in Design Museum vormen een probleem
    PREMIUM

    Kater Aldo verkent heel Gent, maar dutjes in Design Museum vormen een probleem

    Aldo Rossi kent Gent vanbinnen en vanbuiten. Vanuit het Groot Begijnhof in het centrum verkent hij de hele stad. Zijn baasjes Paul en Sofie vonden de kat al terug in Sphinx Cinema en het Glazen Straatje, maar zijn lievelingsplek is de Jan Breydelstraat. Aldo is overal graag gezien, maar het Design Museum is bezorgd om eventuele schade. Opdat de kat kan blijven rondwandelen, gaat het team daar op zoek naar oplossingen die werken voor Aldo en voor henzelf. “We zien hem heel graag komen, maar liefst niet verder dan de voordeur”, klinkt het.