Tine, Rita en Tony van Wonderways.
Volledig scherm
Tine, Rita en Tony van Wonderways. © Jill Dhondt

Tine, Rita en Tony zijn bijzonder reisbureau gestart: “We richten ons specifiek op veertigers en vijftigers”

GentEr zijn heel wat reisorganisaties die zich richten op jongeren of senioren, maar er zijn er geen die louter op veertigers en vijftigers focussen volgens Tine Sturtewagen, Rita Verhoeyen en Tony Bettens. Met elk meer dan twintig jaar ervaring op zak, besloten ze om het gat in de markt zelf in te vullen.

 1. Edgar (74) laat het leven bij tragisch ongeval met caravan in Gent: “Hij had soms een grote mond, maar ook een hart van goud”
  PREMIUM

  Edgar (74) laat het leven bij tragisch ongeval met caravan in Gent: “Hij had soms een grote mond, maar ook een hart van goud”

  Een fantastische kerel. Zo omschrijven vrienden en familieleden kwieke zeventiger Edgar Demildt (74). De rasechte Gentenaar raakte dinsdagavond betrokken bij een tragisch ongeval op de Burggravenlaan. Hij was op slag dood. “Zijn mama van 94 is er het hart van in, maar ze is ook blij dat hij zoveel vrienden had”, klinkt het. Portret van een man die van alle markten thuis was.
  Gent
 2. UGent-medewerkers getuigen over grensoverschrijdend gedrag: “De professor wou wel heel graag in de sauna, vooral met zijn werkneemsters”
  PREMIUM

  UGent-medewer­kers getuigen over grensover­schrij­dend gedrag: “De professor wou wel heel graag in de sauna, vooral met zijn werkneem­sters”

  Proffen bij wie je beter niet alleen in een ruimte zit, extra werk dat niet geweigerd kan worden en niet het gevoel hebben dat klachten ergens heen gaan. Het rapport over grensoverschrijdend gedrag bij de UGent dat uitlekte, is op zijn minst explosief te noemen. “Klacht indienen? Waarom? Er gebeurt toch niets”, getuigen medewerkers exclusief bij HLN. Onder meer de vier maanden schorsing voor een prof die beticht wordt van aanranding, valt hen zwaar. Dinsdag gaat hij terug aan het werk.