Een 52-jarige TikTokker is door de correctionele rechter schuldig bevonden nadat hij beelden van twee agenten van de Gentse politie online publiceerde.
Volledig scherm
Een 52-jarige TikTokker is door de correctionele rechter schuldig bevonden nadat hij beelden van twee agenten van de Gentse politie online publiceerde. © Photo News

TikTokker (52) die Gentse agenten filmde tijdens interventie krijgt geen straf, maar moet wel schadevergoeding betalen

GentEen 52-jarige TikTokker is door de correctionele rechter schuldig bevonden nadat hij beelden van enkele agenten van de Gentse politie online publiceerde. De rechter besliste om de man geen straf op te leggen, maar hij dient de agenten wel een schadevergoeding van in totaal 500 euro te betalen.

  1. Veel protest bij boekvoorstelling Filip Dewinter: 650 tegenbetogers op straat, publiek trakteert hem op fluitconcert
    GENT

    Veel protest bij boekvoor­stel­ling Filip Dewinter: 650 tegenbeto­gers op straat, publiek trakteert hem op fluitcon­cert

    De lezing van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter aan de UGent kon in de Arteveldestad op veel protest rekenen. Voorafgaand aan het evenement trokken 650 manifestanten door de studentenbuurt. Die betoging verliep vreedzaam, maar bij het begin van de lezing liepen de gemoederen hoog op. Bij het ter perse gaan, kon Dewinter niet aan het woord komen, hij werd overstemd door tegenstanders, maar hij ging onverstoorbaar door.