Senne Misplon
Volledig scherm
Senne Misplon © Miette - rv

Tien kandidaten voor Gentse student-ondernemer van het jaar: wordt het een Slimste Mens-kandidaat, een premium-handtassenmaker of een technologisch hoogstandje?

GENTTien kandidaten en één winnaar: het is weer tijd voor de verkiezing voor de Gentse student-ondernemer van het jaar. Ondanks corona zijn er talloze kandidaten, uit vier scholen en daar zitten zelfs wat bekende koppen bij. 

  1. Kapsalon met geannexeerde wolwinkel sluit na 46 jaar de deuren: “Patrick heeft vooral Gentse klanten, ik van over heel Vlaanderen”
    PREMIUM
    Gent

    Kapsalon met geannexeer­de wolwinkel sluit na 46 jaar de deuren: “Patrick heeft vooral Gentse klanten, ik van over heel Vlaanderen”

    Na meer dan vier decennia gaan de deuren van het herenkapsalon van Patrick Jamart (67) in de Noordstraat toe. Over enkele maanden sluit ook de daaraan verbonden wolwinkel van Gerda Vingerhoets (64) - de vrouw van Patrick – die hier al dertig jaar zit. Beiden hebben hun zaak al die tijd met passie opengehouden, tot het circulatieplan zijn intrede deed.