Margaux Geeroms - oprichtster What The Food
Volledig scherm
PREMIUM
Margaux Geeroms - oprichtster What The Food © Johanna Coenjaerts

Techno-dj Margaux (30) kookt nu veganistische diepvriesmaaltijden: “Gratis thuisbezorgd met de fiets”

GENT/WONDELGEMU kan ze intussen ook al in de lokale Delhaize vinden, maar tot enkele weken geleden bracht de Gentse Margaux Geeroms (30) haar zelfgemaakt vegan diepvriesmaaltijden zo goed als allemaal met de fiets aan de deur. Het gaat hard voor de jonge onderneemster: in drie maanden tijd stampte ze de hele zaak, What The Food, uit de grond. 

 1. Burgemeester Mathias De Clercq over de afgelaste Gentse Feesten. “Ja, het doet pijn. Maar we krijgen toch een fantastische zomer. Daar geloof ik in”
  Gent

  Burgemees­ter Mathias De Clercq over de afgelaste Gentse Feesten. “Ja, het doet pijn. Maar we krijgen toch een fantasti­sche zomer. Daar geloof ik in”

  Geen Gentse Feesten. Voor het tweede jaar op rij. Het was de moeilijkste beslissing die het stadsbestuur deze maand moest nemen, het was de rottigste boodschap die burgemeester Mathias De Clercq dit jaar moest verkondigen. “Het doet écht pijn. Ik keek er zo naar uit om weer mensen tegen mijne gilet te trekken.” Maar hij is er toch van overtuigd dat we een topzomer krijgen. “Eigenlijk keren we dit jaar terug naar het ontstaan van de Feesten, toen nog in alle wijken en deelgemeenten apart werd gevierd.”
 2. Gent Gestreamed: Improgezelschap Compagnie Amai laat 25 cultuurprojecten professioneel streamen ... en de inschrijvingen lopen nog
  GENT

  Gent Gestreamed: Improgezel­schap Compagnie Amai laat 25 cultuurpro­jec­ten professio­neel streamen ... en de inschrij­vin­gen lopen nog

  Compagnie Amai, het Gentse impro-theatergezelschap, zoekt net zoals alle cultuurorganisaties naar een andere invulling tijdens de coronacrisis. Bij Amai kreeg dat de vorm van een spiksplinternieuwe livestream-setup. En er is goed nieuws voor cultuurprojecten met weinig budget, want 25 gelukkigen mogen die set-up komen gebruiken om ook wat broodnodige centen te verdienen.
 3. Oplossing in de maak voor verkeerssituatie in Oostakker? “De bal ligt nu in uw kamp, meneer Watteeuw”
  PREMIUM
  Oostakker

  Oplossing in de maak voor verkeerssi­tu­a­tie in Oostakker? “De bal ligt nu in uw kamp, meneer Watteeuw”

  Nog steeds doet de verkeerssituatie in Wittewalle in Oostakker stof opwaaien. Gemeenteraadslid Sandra Van Renterghem (N-VA) eist dat er snel iets aan de verkeersveiligheid in de straat wordt gedaan, enkele weken nadat verschillende mensen er van de baan werden gereden. “Wat is het volgende? Een dode?”, vraagt ze zich cynisch af. Schepen Filip Watteeuw (Groen) belooft op korte termijn de situatie te evalueren.
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark