Taverne Angulus staat te huur.
Volledig scherm
Taverne Angulus staat te huur. © Frederik De Swaef

Taverne Angulus staat over te nemen, na controverse over uitbater die 19-jarige studente sloeg

Taverne Angulus in de Sint-Lievenspoortstraat in Gent staat over te nemen. Er zijn wel meer horecazaken die er de brui aan geven na de coronalockdown, maar bij de Angulus speelt er vermoedelijk meer. De uitbater verkocht eind juni een 19-jarige studente een klap ‘omdat ze te hoerig gekleed was’, waarna een storm op sociale media losbarstte.

  1. Twee jongeren opgepakt na incident met buschauffeur aan station Gent-Sint-Pieters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”
    Gent

    Twee jongeren opgepakt na incident met buschauf­feur aan station Gent-Sint-Pie­ters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”

    Twee jongeren uit Brussel zijn deze middag bestuurlijk opgepakt door de politie na een dispuut met een chauffeur van De Lijn aan het station van Gent-Sint-Pieters. De chauffeur reed er over de voet van één van de jongeren waarop tumult ontstond. “De chauffeur heeft in paniek gereageerd", zegt de werkgever van de groep. De groep van 20 jongeren was op weg naar een event van de cateraar om er te werken.