De Switch-winkel op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wordt overgenomen door directe concurrent Lab9.
Volledig scherm
De Switch-winkel op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wordt overgenomen door directe concurrent Lab9. © Google Maps

Switch overgenomen door Lab9: Apple-producten blijven te koop in Sint-Martens-Latem

GentGoed nieuws voor Apple-liefhebbers. De elektronicawinkel Switch op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem wordt overgenomen door directe concurrent Lab9. 

 1. Gemengde gevoelens bij komst van transitiehuis in Gentbrugge, waar 16 gevangenen zullen werken aan re-integratie: “Wij wisten weer van niets”
  PREMIUM
  Gent

  Gemengde gevoelens bij komst van transitie­huis in Gentbrugge, waar 16 gevangenen zullen werken aan re-integratie: “Wij wisten weer van niets”

  Begin 2023 opent in de Leo Tertzweillaan in Gentbrugge het tweede transitiehuis van het land. Maximaal 16 gedetineerden zullen hier onderdak krijgen en begeleid worden richting het einde van hun straf, dit om ervoor te zorgen dat ze niet hervallen in de criminaliteit. Wij gingen langs bij de buren en vroegen hen wat zij van het initiatief vinden. “Wàt komt er hier? Dat is het eerste dat ik er van hoor.”
 2. TENT opent eind dit jaar het Wintercircus: “Nieuwe ontmoetingsplaats met winkels, plaats voor evenementen en horeca”
  PREMIUM
  Gent

  TENT opent eind dit jaar het Wintercir­cus: “Nieuwe ontmoe­tings­plaats met winkels, plaats voor evenemen­ten en horeca”

  Een hele groep ondernemers en kennisinstellingen heeft zich verenigd onder de naam ‘TENT’ om samen het Wintercircus te gaan uitbaten. De deal is nog niet beklonken, maar TENT is de enige kandidaat, en zegezeker. Eind dit jaar moet het Wintercircus open, met tal van functies waar ook de Gentenaar iets aan zal hebben: horeca, een concertzaal en een overdekt evenementenplein bijvoorbeeld.