Jolien Pintelon en papa Filip proberen alles in de bestelwagen te krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolien Pintelon en papa Filip proberen alles in de bestelwagen te krijgen. © Wannes Nimmegeers

STUDENT IN GENT. Kotstudenten shoppen Ikea leeg: "Verdorie, onze bestelwagen zit al vol”

GENTDe studenten komen stilaan Gent weer binnen voor een nieuw academiejaar.  De koten gingen dit jaar als zoete broodjes over de toonbank, de meeste hogescholen tekenden een stijging in het aantal studenten op. En de coronacrisis is (hopelijk, bijna) achter de rug. Hier zetten we de studenten een week lang in de kijker. We trokken alvast naar de Ikea, waar je de jongeren die op kot vertrokken, er zo kon uitpikken.

  1. Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervraging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”
    Gent

    Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervra­ging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”

    Drie jongeren riskeren celstraffen tot 14 maanden na een hele reeks diefstallen in Gent. Het drietal beroofde mensen en brak in in verschillende woningen. Hun buit verstopten ze op een werf in Gentbrugge, waar ze op 28 augustus van dit jaar op heterdaad betrapt werden. In de rechtbank was de ernst van de feiten duidelijk nog niet doorgedrongen tot hen.