Olly en gerant Cedric bereidden samen een lekkere maaltijd voor de studenten.
Volledig scherm
Olly en gerant Cedric bereidden samen een lekkere maaltijd voor de studenten. © Wannes Nimmegeers

Sterrenchef Olly Ceulenaere bereidt lunch voor studenten Odisee

Hogeschool Odisee bestaat vandaag exact 5 jaar. Speciaal voor die gelegenheid trommelde de hogeschool chef-kok en Flemish Foodie Olly Ceulenaere op, bekend van het Gentse sterrenrestaurant Publiek.

“Ik heb veel bewondering voor het werk van de mensen in deze keuken. Met hetzelfde aantal personeelsleden bereiden zij voor een tienvoud van mensen dagelijks een lekkere maaltijd. Het is belangrijk dat we goede en gezonde eetgewoonten meegeven aan de jeugd”, aldus Olly. Samen met het team van het studentenrestaurant bereidde hij gehaktbrood met appelmoes en een gepofte aardappel voor de studenten. “Een stukje culinair erfgoed”, lacht de topchef.

Olly hielp ook een handje met de bediening.
Volledig scherm
Olly hielp ook een handje met de bediening. © Wannes Nimmegeers

Campusverantwoordelijke Sylvie De Munck was verheugd met zijn komst. “In de toekomst willen we nog meer inzetten op een gezonde en lekkere keuken voor onze studenten.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. UZ Gent telt nog 6 met corona besmette patiënten

    UZ Gent telt nog 6 met corona besmette patiënten

    Terwijl er her en der ziekenhuizen melden dat ze geen patiënten meer hebben die met corona besmet zijn, is dat in Gent nog niet helemaal het geval. In het Universitair Ziekenhuis van Gent liggen vandaag nog 6 patiënten die besmet zijn met het coronavirus. “Daarvan liggen er vier op intensieve en twee niet. Los daarvan tellen we vandaag nog 17 patiënten die door Covid-19 in het ziekenhuis beland zijn maar die nu niet meer besmettelijk zijn”, klinkt het. In dat laatste geval gaat het om patiënten die 30 dagen of langer geleden hun eerste symptomen kregen. In totaal ving het UZ zo’n 250 patiënten op.