Volledig scherm
Olly en gerant Cedric bereidden samen een lekkere maaltijd voor de studenten. © Wannes Nimmegeers

Sterrenchef Olly Ceulenaere bereidt lunch voor studenten Odisee

Hogeschool Odisee bestaat vandaag exact 5 jaar. Speciaal voor die gelegenheid trommelde de hogeschool chef-kok en Flemish Foodie Olly Ceulenaere op, bekend van het Gentse sterrenrestaurant Publiek.

“Ik heb veel bewondering voor het werk van de mensen in deze keuken. Met hetzelfde aantal personeelsleden bereiden zij voor een tienvoud van mensen dagelijks een lekkere maaltijd. Het is belangrijk dat we goede en gezonde eetgewoonten meegeven aan de jeugd”, aldus Olly. Samen met het team van het studentenrestaurant bereidde hij gehaktbrood met appelmoes en een gepofte aardappel voor de studenten. “Een stukje culinair erfgoed”, lacht de topchef.

Volledig scherm
Olly hielp ook een handje met de bediening. © Wannes Nimmegeers

Campusverantwoordelijke Sylvie De Munck was verheugd met zijn komst. “In de toekomst willen we nog meer inzetten op een gezonde en lekkere keuken voor onze studenten.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bezoekers De Krook krijgen spoedcursus reanimeren: “Oproep Hannelore Bedert inspireerde ons”

    Bezoekers De Krook krijgen spoedcur­sus reanimeren: “Oproep Hannelore Bedert inspireer­de ons”

    In het kader van de ‘World Restart A Heart Day’ gaven medewerkers van het UZ Gent en UGent een spoedcursus reanimeren aan bezoekers van De Krook. Na het plotse verlies van haar man Stijn aan hartfalen richtte zangeres Hannelore Bedert eerder dit jaar een emotionele oproep aan Vlaanderen om een reanimatiecursus te volgen. “Die boodschap willen we graag mee verspreiden”, zegt Nathalie De Neve, hoofd publiekswerking bij De Krook.