De prachtige locatie waar Gent openluchthuwelijken wil organiseren in het kader van corona
Volledig scherm
De prachtige locatie waar Gent openluchthuwelijken wil organiseren in het kader van corona © James Arthur

Stad maakt zich klaar voor huwelijken in openlucht: “Als buiten meer mensen aanwezig mogen zijn dan binnen”

GentAls het Overlegcomité zou beslissen dat er bij huwelijksceremonies in openlucht meer mensen aanwezig zouden mogen zijn dan bij ceremonies binnen, dan zal Gent dat meteen doen. Een open tent in de tuin van het Hotel d’Hane Steenhuyse in de Veldstraat wordt daarvoor the place to be.

 1. Topmagistraat Johan Sabbe (61) riskeert 12 maanden cel voor aanranding en seksueel gedrag bij chauffeur: “Hij stuurde: ‘Ik heb even geen zin om verstandig te zijn, ik wil met je vrijen’”
  PREMIUM
  Gent

  Topmagi­straat Johan Sabbe (61) riskeert 12 maanden cel voor aanranding en seksueel gedrag bij chauffeur: “Hij stuurde: ‘Ik heb even geen zin om verstandig te zijn, ik wil met je vrijen’”

  De zaak rond topmagistraat Johan Sabbe (61) is maandagnamiddag gestart voor het Gentse hof van beroep. De geschorste Oost-Vlaamse procureur des Konings moet er zich verantwoorden voor aanranding van de eerbaarheid en ongewenst seksueel gedrag op het werk bij een vrouwelijke chauffeur. “Hij stuurde een foto van zijn geslachtsdeel en greep haar later bij haar borsten vast toen hij haar vroeg een bosweg in te rijden”, luidde het. Sabbe riskeert 12 maanden gevangenis.
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes