Volledig scherm
Een beeld van Spaces Gent © RV / Cannaert

Spaces opent hippe cowerkingplek in Gent

Het innovatieve cowerkingconcept Spaces bestaat al even, maar had nog geen vestiging in Gent. Dat is nu veranderd, met meteen een vestiging van 3.300 vierkante meter aan de Zuiderpoort.

De trendy coworkingplek Spaces onderscheidt zicht door zijn design. Spaces richt zich specifiek op start-ups, freelancers en internationale ondernemingen die op zoek zijn naar een inspirerende, leuke werkplek. Spaces heeft zich gevestigd aan de Gaston Crommenlaan 8, en neemt er 4 verdiepingen van het Esplanade-gebouw in. Er zijn 73 kantoren, goed voor 119 coworkingplekken en 3 vergaderzalen, met op het gelijkvloers een restaurant. Lid worden en dus gebruik maken van de faciliteiten kan al vanaf 84 euro per maand. Behalve dan voor studenten, die mogen er in de maand augustus gratis gebruik van maken om zich voor te bereiden op hun tweede zit.

Alle info op de website van Spaces Gent.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Onderkant ‘Fly-over’ krijgt een opknapbeurt

    Onderkant ‘Fly-over’ krijgt een opknap­beurt

    De stad zou de B401 liefst zo snel mogelijk afgebroken zien maar het agentschap wegen en verkeer (AWV) voert vanaf volgende week nog eens een renovatie uit. In 2014 kreeg de ‘Fly-over’ nog een nieuwe toplaag. Nu wordt de onderkant bekeken. Een aannemer voert in twee zones betonherstellingen uit aan de pijlers en de onderzijde van de brug. Aansluitend brengt hij een beschermende verflaag aan. Deze werken starten op 26 augustus en duren tot begin 2020.