Volledig scherm
Een beeld van Spaces Gent © RV / Cannaert

Spaces opent hippe cowerkingplek in Gent

Het innovatieve cowerkingconcept Spaces bestaat al even, maar had nog geen vestiging in Gent. Dat is nu veranderd, met meteen een vestiging van 3.300 vierkante meter aan de Zuiderpoort.

De trendy coworkingplek Spaces onderscheidt zicht door zijn design. Spaces richt zich specifiek op start-ups, freelancers en internationale ondernemingen die op zoek zijn naar een inspirerende, leuke werkplek. Spaces heeft zich gevestigd aan de Gaston Crommenlaan 8, en neemt er 4 verdiepingen van het Esplanade-gebouw in. Er zijn 73 kantoren, goed voor 119 coworkingplekken en 3 vergaderzalen, met op het gelijkvloers een restaurant. Lid worden en dus gebruik maken van de faciliteiten kan al vanaf 84 euro per maand. Behalve dan voor studenten, die mogen er in de maand augustus gratis gebruik van maken om zich voor te bereiden op hun tweede zit.

Alle info op de website van Spaces Gent.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dries Van Langenhove zakt af naar de Gentse Overpoort nadat debat op UGent niet mag doorgaan

    Dries Van Langenhove zakt af naar de Gentse Overpoort nadat debat op UGent niet mag doorgaan

    Dries Van Langenhove is maandagavond afgezakt naar de Overpoortstraat in Gent op uitnodiging van de conservatieve studentenvereniging KVHV. De club hekelt dat een debat of lezing met Van Langenhove niet kon plaatsvinden in de auditoria van de UGent. Rector Rik Van de Walle achtte het risico op ernstige verstoring van de orde daarvoor te hoog. “Wij willen aan de Gentse student een platform bieden zodat ze op informele wijzen met Dries het gesprek kunnen aangaan, aangezien andere fora ons die kans niet bieden”, klinkt het bij KVHV.