De Gentse politie voerde afgelopen week snelheidscontroles uit op de J. F. Kennedylaan in Oostakker
Volledig scherm
De Gentse politie voerde afgelopen week snelheidscontroles uit op de J. F. Kennedylaan in Oostakker © Wannes Nimmegeers

Snelheidsduivel scheurt met 125 per uur langs herstellingswerken op J. F. Kennedylaan en mag het uitleggen aan de politierechter

GentDe Gentse politie voerde afgelopen week snelheidscontroles uit op de J. F. Kennedylaan in Oostakker. Daar worden momenteel herstellingswerken gedaan, waardoor het daar tijdelijk een zone 50 is. In totaal reed 42 procent van de bestuurders te snel, met een uitschieter van 125 kilometer per uur. 

 1. Videobeelden tonen hoe scheidsrechter klappen krijgt nadat hij ploeg drie rode kaarten geeft
  Assenede/Gent

  Videobeel­den tonen hoe scheids­rech­ter klappen krijgt nadat hij ploeg drie rode kaarten geeft

  De wedstrijd tussen KVV Klauwaarts Bassevelde en Avrasya Gent in vierde provinciale is zondagmiddag op een vechtpartij geëindigd. De scheidsrechter, die de bezoekende ploeg in de loop van de wedstrijd drie rode kaarten had gegeven, kreeg enkele klappen te verwerken nadat de thuisploeg in extremis gelijk had gemaakt. “Wat het nog erger maakt: heel wat kinderen woonden de match bij.”
 2. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
  Drongen/Meerbeke

  Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”