Slagerij Dirk overleed deze week ten gevolge van zijn hersentumor.
Volledig scherm
Slagerij Dirk overleed deze week ten gevolge van zijn hersentumor. © rv

Slager Dirk sterft na lange ziekte: zaak sluit definitief de deuren

Elke week verdwijnt er een beenhouwer in ons land. In Lochristi houden veel slagers stand, maar ook daar moet er één noodgedwongen stoppen deze week. Slager Dirk vocht een jaar lang tegen zijn hersentumor, maar overleed enkele dagen geleden aan zijn ziekte. Hierdoor sluit beenhouwerij Dirk & Brigitte definitief de deuren.

 1. Zo kijken festivalorganisatoren naar zomer 2021: “Je kunt mensen die in maart gevaccineerd werden toch niet opsluiten tot november?”
  PREMIUM
  Gent/Kortrijk/Oostende

  Zo kijken festivalor­ga­ni­sa­to­ren naar zomer 2021: “Je kunt mensen die in maart gevacci­neerd werden toch niet opsluiten tot november?”

  Bezwete lijven, schorre stemmen en enkele katers: krijgen we in 2021 onze festivalzomer terug? Het is een vraag die bij heel wat muziekfans op de lippen brandt, nu de premier bekendmaakte met de eerste vaccinaties begin januari te starten. Jongeren zouden hun shot echter pas na de zomer krijgen, waardoor de grote evenementen alweer op de helling staan. Wij legden ons oor te luister bij organisatoren en jeugdbewegingen die met een bang maar hoopvol hart afwachten. “Nog een jaar stilzitten? Gaan we niet doen”
 1. Horecapersoneel aan de slag in andere sectoren: da's wel even wat anders dan een kokspak
  Play

  Horecaper­so­neel aan de slag in andere sectoren: da's wel even wat anders dan een kokspak

 2. Fietser gewond bij ernstig ongeval bij Terneuzen
  Play

  Fietser gewond bij ernstig ongeval bij Terneuzen