De Yellow Submarine en de skateramp zijn weg onder de brug van Mariakerke. Er komt geen nieuw skatetoestel, wel een nieuw kunstwerk
Volledig scherm
De Yellow Submarine en de skateramp zijn weg onder de brug van Mariakerke. Er komt geen nieuw skatetoestel, wel een nieuw kunstwerk © RV

Skateramp komt niet terug onder brug van Mariakerke, maar gaat naar Claeys-Bouüaert

MariakerkeDe skate-infrastructruur die weggehaald werd aan de Trekweg voor de werken aan Mariakerke-brug komt niet terug. Wel komt er nog dit jaar een skateramp aan het park Claeys-Bouüaert. Ook de gedoogzone voor graffiti onder de brug verdwijnt. Er komt een kunstwerk in de plaats.

  1. Ex-keeper en voetbalcommentator Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambitie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetballer worden”
    PREMIUM
    GENT

    Ex-keeper en voetbalcom­men­ta­tor Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambi­tie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetbal­ler worden”

    Zijn tijd in de goal ligt intussen achter hem, maar aan ambitie ontbreekt het Wim De Coninck (62) alvast niet. Hij staat binnenkort op de planken met zijn tweede theatervoorstelling, deze keer in duo met actrice Mie De Neve (49). Een sportstuk, ‘Vader, waarom koersen wij?’. Een familiekomedie. Over wielrennen, maar vooral ook over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over verloren dromen.