immo da vinci, uitreiking cheque
Volledig scherm
immo da vinci, uitreiking cheque © Wannes Nimmegeers

Sint-Lievenscollege houdt 1.000euro over aan opruimactie

De leerlingen van het Sint-Lievenscollege mochten vandaag een cheque van 1.000 euro ophalen bij Immo Da Vinci. De makelaar had beloofd de beste opruimactie door Gentse studenten te belonen. “We hebben de hele omgeving van Portus Ganda opgeruimd, zowel in de straten als op het water. Aanvankelijk verwachtten we daar niet maar weinig sluikstort aan te treffen maar uiteindelijk bleek het toch een zeer grote hoeveelheid te zijn. Het geld zullen we investeren in bomen voor onze sportterreinen en in nog meer opruimacties”, zegt Robbe Lamers.

“In september doen we een nieuwe actie”, belooft Nicolas De Reuck van Immo Da Vinci. “Dan verdubbelen we de inzet. Wij geven opnieuw duizend euro en projectontwikkelaar Citynest doet er nog eens duizend euro bij. Dan vallen er twee verenigingen in de prijzen. Ook niet-studenten zullen dan mogen deelnemen.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. UZ Gent telt nog 6 met corona besmette patiënten

    UZ Gent telt nog 6 met corona besmette patiënten

    Terwijl er her en der ziekenhuizen melden dat ze geen patiënten meer hebben die met corona besmet zijn, is dat in Gent nog niet helemaal het geval. In het Universitair Ziekenhuis van Gent liggen vandaag nog 6 patiënten die besmet zijn met het coronavirus. “Daarvan liggen er vier op intensieve en twee niet. Los daarvan tellen we vandaag nog 17 patiënten die door Covid-19 in het ziekenhuis beland zijn maar die nu niet meer besmettelijk zijn”, klinkt het. In dat laatste geval gaat het om patiënten die 30 dagen of langer geleden hun eerste symptomen kregen. In totaal ving het UZ zo’n 250 patiënten op.