Beeld ter illustraite
Volledig scherm
Beeld ter illustraite © BELGA

Sfeervak 225 in Ghelamco Arena krijgt laatste waarschuwing: nog één incident en vak blijft wedstrijd dicht

GentKAA Gent waarschuwt haar supporters voor een beslissing die het Disciplinair Comité van het Profvoetbal deze week gemaakt heeft. Bij een volgend incident gaat Vak 225, het zogenaamde sfeervak, dicht voor één wedstrijd. Daarnaast kregen al 14 ‘supporters’ dit seizoen een stadionverbod. “Laat ons verstandig omgaan met deze situatie”, aldus de Buffalo’s.

 1. Ze leerde generaties meisjes breien, maar nu sluit Magdalena (80) na 38 jaar haar breiboetiek: “Ik moet van mijn man en dokter”

  Ze leerde generaties meisjes breien, maar nu sluit Magdalena (80) na 38 jaar haar breiboe­tiek: “Ik moet van mijn man en dokter”

  Als het aan Magdalena Alzado zelf lag, hield ze haar breiboetiek nog open tot haar honderdste, maar zowel haar man als haar dokter vinden het hoog tijd om de winkel te sluiten. Ze is tenslotte al tachtig jaar. Momenteel houdt ze een grote uitverkoop zodat ze over enkele maanden de deuren definitief kan sluiten. “Televisie kijken met lege handen, dat gaat al lang niet meer.”
  Gent
 2. “Mijn cliënt is al lang blij dat hij geen slaag gekregen heeft”: man voor de rechter nadat hij probeert te vluchten voor twee zware jongens
  PREMIUM

  “Mijn cliënt is al lang blij dat hij geen slaag gekregen heeft”: man voor de rechter nadat hij probeert te vluchten voor twee zware jongens

  Een Gentenaar die zijn wagen wilde verkopen en zo slachtoffer werd van enkele malafide en agressieve kandidaat-kopers, mocht maandag bij monde van zijn advocaat zijn relaas doen in de politierechtbank. De man werd klemgereden door twee “zware jongens” en kon maar net ontsnappen. Dan ben je slachtoffer, zou men denken. Maar opvallend genoeg werd hij een beklaagde in deze zaak.
  Gent