Dirty Movies Dirty Dancing
Volledig scherm
Dirty Movies Dirty Dancing © rv

‘Sensuele box’ van vintage pornofilmfestival haalt 4.777 euro op voor Sphinx Cinema

GENTMoet er nog iemand lentekriebels hebben? De liefhebbers van de betere vintage erotiek konden dit jaar niet naar Dirty Movies Dirty Dancing. In de plaats daarvan kwam er de Lentebox, een pakket stoute cadeautjes voor wie het feestje naar huis wou verplaatsen. Voor het goede doel, natuurlijk, de opbrengst ging naar Sphinx Cinema. Het bedrag is nu bekend: 4.777 euro. 

 1. RECONSTRUCTIE. Hoe de naam Vooruit ironisch genoeg een bittere strijd werd tussen cultuur en politiek. Is er een compromis in zicht?
  PREMIUM
  Gent

  RECONSTRUC­TIE. Hoe de naam Vooruit ironisch genoeg een bittere strijd werd tussen cultuur en politiek. Is er een compromis in zicht?

  Is er een oplossing in de maak voor de bittere strijd om de naam Vooruit tussen het befaamde Gentse Kunstencentrum en de voormalige sp.a van ‘wonderboy' Conner Rousseau? Het lijkt er alle schijn van te hebben, want in Gent zijn ze met een compromis op de proppen gekomen. Lees hieronder hoe zowel politiek als cultuur zich ironisch genoeg verloor in een gevecht om een woord dat eigenlijk niets dan positivisme moet uitstralen. Of hoe een groepje letters toch zoveel meer kan betekenen.
 1. Laatste schooldag examenleerlingen anders dan anders
  Play

  Laatste schooldag examenleer­lin­gen anders dan anders

 2. Geen gewonden, maar overal brokstukken bij botsing in Vlissingen
  Play

  Geen gewonden, maar overal brokstuk­ken bij botsing in Vlissingen