Anneleen in haar schoonheidssalon op wielen Coconette.
Volledig scherm
Anneleen in haar schoonheidssalon op wielen Coconette. © Sara Degraeve

Schoonheidssalon op wielen: Anneleen (34) geeft massages, gelaatsverzorgingen, ontharingen vanuit omgebouwde camionette

GentNood aan een ontspannende massage of gelaatsverzorging, maar geen zin om je te verplaatsen? Dan komt Anneleen Haelterman (34) met veel plezier tot bij jou, met haar busje dat ze eigenhandig omvormde tot een volwaardig schoonheidssalon. De Gentse staat ook op bedrijfsfeesten en andere evenementen.

  1. Overvallers graaien horloge van 80.000 euro van pols, waarna één van hen al zwemmend probeert te ontsnappen aan het Gravensteen: “We stalen in ruil voor een slaapplaats”
    PREMIUM
    Gent

    Overval­lers graaien horloge van 80.000 euro van pols, waarna één van hen al zwemmend probeert te ontsnappen aan het Graven­steen: “We stalen in ruil voor een slaap­plaats”

    Twee overvallers riskeren een celstraf van 18 maanden wegens een diefstal met geweld aan het Gravensteen. Dat gebeurde afgelopen zomer. Het slachtoffer droeg een horloge van het merk Philippe Patek, ter waarde van 80.000 euro. Dat werd hardhandig van zijn pols getrokken, waarna de twee mannen op de vlucht sloegen. Terwijl één van hen op de tram stapte, ondernam de andere een wel erg opmerkelijke ontsnappingspoging...