Quesadilla met bonenpuree en chorizo, enchilada roja met pulled pork en taco’s met gegrilde kip.
Volledig scherm
PREMIUM
Quesadilla met bonenpuree en chorizo, enchilada roja met pulled pork en taco’s met gegrilde kip. © Jill Dhondt

RESTOTIP. La Cantina del Donki brengt Mexico naar Gent, en dat is meer dan guacamole en taco’s

GentLiefhebbers van Mexican comfort food kunnen sinds enkele maanden in La Cantina del Donki terecht aan de Verlorenkost. Op het menu staan huisgemaakte limonades, cocktails, bieren, quesadillas, taco’s en andere klassiekers in een hip jasje. Of dat allemaal even lekker is als het klinkt, wilden we zelf wel eens testen.

  1. Bar Bricolage opent als eerste zomerbar van het jaar de deuren: “Ook onze smakelijke pizza’s zijn terug”

    Bar Bricolage opent als eerste zomerbar van het jaar de deuren: “Ook onze smakelijke pizza’s zijn terug”

    Als je naar buiten kijkt is het moeilijk te geloven, maar aan de kop van het Houtdok zwaait de eerste zomerbar van het jaar de poorten open. Bar Bricolage belooft dit jaar nog meer livemuziek te brengen, maar ook voor foodies is er goed nieuws. De pizzaoven is warmgeblazen, en elke zondag wacht een ‘katerbrunch’. Voor 28 euro schep je jouw bord vol, zo vaak je wil. En ja, ook bubbels zijn inbegrepen.
    Gent