Garnaalkroket in JUS Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Garnaalkroket in JUS Gent © Sofie Van Waeyenberghe

RESTOTIP: JUS serveert heerlijke smaakbommetjes in het centrum en laat je lekker lang tafelen

GENTIn het centrum een restaurantje vinden waar de bediening persoonlijk is, de keuken klassiek genoeg en toch verrassend en waar je ook nog eens op je gemak zit? JUS is een pareltje in de Gentse binnenstad dat de basis niet vergeten is: lekker eten en gezelligheid troef. Nog op zoek naar een ander lekker adresje? Lees hier meer restotips.

 1. Dubbele pech voor Isolde, die na de sluiting van een private crèche, weer op zoek moet naar een oplossing voor peuter Ernest: "Hij is toch twee dagen kunnen gaan”
  PREMIUM
  GENT

  Dubbele pech voor Isolde, die na de sluiting van een private crèche, weer op zoek moet naar een oplossing voor peuter Ernest: "Hij is toch twee dagen kunnen gaan”

  De quasi-sluiting van de crèches komt hard aan bij de Gentse ouders: met een waarschuwing van één dag moeten zij hun peutertjes nu een maand lang volledig zelf opvangen. Voor onze politiek analiste Isolde Vanden Eynde is het dubbele pech. Eerder dit jaar sloot haar lokale crèche plots, peuter Ernest (1,5 jaar) had net z’n tweede dag opvang achter de rug. “Ik had speciaal een stadscrèche gekozen.”
 2. Dief die portefeuille probeerde te stelen van Gentse undercoveragent krijgt 10 maanden cel
  Gent

  Dief die portefeuil­le probeerde te stelen van Gentse undercover­agent krijgt 10 maanden cel

  Een niet al te snuggere dief heeft zich op een wel erg belachelijke manier laten strikken door de politie. Die hield hem stiekem in de gaten toen hij in de buurt van het Sint-Pietersstation aan de klinken van enkele geparkeerde wagens aan het trekken was. Vervolgens probeerde hij ook de portefeuille van een man te stelen die in de inkomhal van een appartementsgebouw stond. Alleen bleek die man een agent te zijn. De man is nu veroordeeld tot een celstraf van 10 maanden.