Gent De Bompa - Oudburg
Volledig scherm
PREMIUM
Gent De Bompa - Oudburg © VDS

RESTOTIP: De Bompa, jong keukengeweld in een oud interieur

GentGroot is de zaak niet, en dat komt goed uit. Als je binnenstapt bij De Bompa, lijkt het alsof je in een ruime huiskamer staat. Exact wat zaakvoerder Ruben Dhaese wil bereiken. Het gevoel dat je, zoals bij zijn eigen bompa thuis, de voeten onder tafel schuift en geniet van de gerechten die de bomma heeft gemaakt. Wij deden de test.

  1. Relschopper uit Gent riskeert tien maanden cel voor agressief gedrag tijdens coronamars: “Hij gooide metalen terrasstoel naar de politie”
    Gent

    Relschop­per uit Gent riskeert tien maanden cel voor agressief gedrag tijdens coronamars: “Hij gooide metalen terras­stoel naar de politie”

    Het Brusselse parket heeft donderdagnamiddag een gevangenisstraf van tien maanden gevorderd tegen een man die betrokken was bij de rellen die de eerste mars tegen de coronapas, op 21 november, ontsierden. De twintiger uit Gent gooide tijdens die rellen een metalen terrasstoel naar de politie. “Ik was gefrustreerd door het politieoptreden maar ik besef dat dit niet kan, en dat dit niets bijdraagt aan het protest”, zei de man in de rechtbank.