Het terras van CUP in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terras van CUP in Gent. © Wannes Nimmegeers

REEKS. Geniet op deze 10 stadsterrassen in Gent en omstreken van een frisse pint

Gent/Melle/WetterenHet terrasjesseizoen is eindelijk officieel geopend! Bij Het Laatste Nieuws gaan we daarom drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. Vorige week zochten we de rust op in de natuur, dit weekend tonen we je de unieke terrassen in de steden. Op deze Gentse stadsterrasjes geniet je na het shoppen net zo goed van de gezellige drukte. Woon je in de rand? Dan hebben we ook enkele tips voor jou. Nog meer parels vind je hier.

  1. Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”
    GENT

    Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”

    “Ik heb vrouwen gezien die hun haar verloren, niet sliepen of na twee jaar nog steeds last hadden van zwangerschapsdementie. Dat is niet de bedoeling, hé.” Lichaamsgericht therapeut Vanessa De Smet (41) uit Gent – zelf mama van Elvis (2) – helpt kersverse mama’s en moeders in spe, bij wie de kraamperiode als een donkere wolk boven het leven hangt. “Je goed voorbereiden op het ‘vierde trimester’ is de sleutel tot succes.”