Sven Ornelis.
Volledig scherm
Sven Ornelis. © Walkie Talkie

Radiopresentator Sven Ornelis opent pop-uprestaurant in Gent, maar je kan enkel via Deliveroo bestellen

GentSven Ornelis (47) droomde er al lang van om een eigen restaurant te openen. Gisteren is zijn droom uitgekomen: hij opende een pop-up waar je gerechten zoals Oosterse visballetjes en Thaise vol-au-vent kan bestellen. Die worden bereid in de keuken van het Gentse restaurant Gulzig en kunnen enkel besteld worden via Deliveroo.

 1. Gemeenteraad gaat toch gewoon maar “efficient” door, zelfs als de Rode Duivels spelen
  GENT

  Gemeente­raad gaat toch gewoon maar “efficient” door, zelfs als de Rode Duivels spelen

  De Gentse gemeenteraad stopt vandaag dan toch niet net voor 21 uur. Of wel? Dat had het gemeentebestuur bij monde van ondervoorzitter Christophe Peeters (Open Vld) beslist, zogezegd omwille van een ‘burgerinitiatief’ op de agenda, dat naar dinsdag zou verhuizen. Dat de Rode Duivels om 21u hun match spelen tegen Finland was een gelukkig toeval. Na wat weerwerk wordt er vandaag gewoon, maar “efficient” vergaderd.
 2. Man (47) krijgt 6 jaar cel nadat hij gezicht slachtoffer openhaalt met mes: “Millimeters verschil en het was fataal afgelopen”
  PREMIUM
  Gent

  Man (47) krijgt 6 jaar cel nadat hij gezicht slachtof­fer openhaalt met mes: “Millime­ters verschil en het was fataal afgelopen”

  Een 47-jarige is veroordeeld tot een celstraf van zes jaar voor een brutale moordpoging afgelopen zomer. Hij belde in het holst van de nacht aan bij een kennis en takelde hem toe met een scherp voorwerp. Het slachtoffer bleef achter met een snijwonde van 20 centimeter, van oor tot mondhoek. “U had geen andere intentie dan het doden van uw slachtoffer”, aldus de rechtbank.