Archiefbeeld. De hulpdiensten ruimden de rijbaan op.
Volledig scherm
Archiefbeeld. De hulpdiensten ruimden de rijbaan op. © Wouter Spillebeen

R4 even afgesloten na aanrijding

Op de R4 tussen Destelbergen en Oostakker is dinsdagochtend een aanrijding gebeurd tussen een wagen en een vrachtwagen. Er vielen geen gewonden, maar er was wel sprake van veel stoffelijke schade.

0 reacties

 1. Vittorio (29) werd neergestoken door Ierse voetbalfan in eigen café in Overpoort: “Ze gooiden zelfs met fietsen naar mijn zaak”
  PREMIUM
  Gent

  Vittorio (29) werd neergesto­ken door Ierse voetbalfan in eigen café in Overpoort: “Ze gooiden zelfs met fietsen naar mijn zaak”

  Het bezoek van de Ierse voetbalfans aan Gent is niet onopgemerkt voorbijgegaan. In de aanloop naar de wedstrijd tegen KAA Gent zetten zij de binnenstad op stelten door een feestje te bouwen in de Ierse pubs. Na het verlies sloeg de sfeer om bij sommigen, die naar de Overpoort trokken om er keet te schoppen. Caféuitbater Vittorio Bombello (29) moest het ontgelden. Hij werd afgevoerd met een steekwonde en kreeg negen hechtingen.
 2. BIJZONDER WONEN. Barbra en Anke wonen in het begijnhof in Gent: “Dat ik dit mijn thuis mag noemen, is een privilege”
  PREMIUM
  Gent

  BIJZONDER WONEN. Barbra en Anke wonen in het begijnhof in Gent: “Dat ik dit mijn thuis mag noemen, is een privilege”

  Wonen in een duizend jaar oud begijnhof, dat klinkt als een droom, maar voor Barbra en Anke is het werkelijkheid. Barbra woont al 17 jaar in het begijnhof in de Lange Violettestraat in Gent, Anke nog maar een jaar. “Tegenwoordig zijn de huizen hier peperduur, maar het is een fantastische plek om te wonen”, zeggen ze. “Ondanks de vele regels waar we ons aan moeten houden.”