Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Sander Bral

Postbode van bpost rijdt brievenbus aan flarden, stopt even, en rijdt dan rustig verder: 15 dagen rijverbod

GentEen voormalige postbode van bpost is in de politierechtbank veroordeeld tot een rijverbod van 15 dagen. Tijdens zijn ronde schatte hij een manoeuvre verkeerd in, waarna hij tegen een brievenbus reed en deze volledig vernielde. En de postbode? Die reed als de bliksem weg.

  1. Hij werkte als arbeider bij Volvo Cars, nu leidt Robin Tonniau (37) PVDA naar de federale verkiezingen: “In de fabriek heb ik een dik vel gekweekt”
    PREMIUM

    Hij werkte als arbeider bij Volvo Cars, nu leidt Robin Tonniau (37) PVDA naar de federale verkiezin­gen: “In de fabriek heb ik een dik vel gekweekt”

    “Ik heb geen diploma en ben geen intellectueel. Maar ik weet wél hoe het leven en de politiek werken.” Aan het woord: Robin Tonniau uit Ronse, bij PVDA verkozen als Oost-Vlaams lijsttrekker voor federale verkiezingen. Opmerkelijk, want Tonniau is een fabrieksarbeider. Maar wél een met een brede interesse en een politiek talent. “Al die holle termen en die wetteksten die in het parlement gebruikt worden, begrijpen ze dat zelf wel nog?” Hij vertelt ons over zijn bijzondere carrièreswitch.
    Gent