Evelyn, Nicole en Sven voor de nieuwe vestiging van Frituur Tartaar.
Volledig scherm
Evelyn, Nicole en Sven voor de nieuwe vestiging van Frituur Tartaar. © Jill Dhondt

Populaire frituur Tartaar opent tweede locatie: “We willen af van de wachtrij”

GentGoed nieuws voor de liefhebbers van de frietjes en snacks van Frituur Tartaar. Vanaf nu kunnen ze ook op een tweede locatie terecht, een beetje verderop. Op die manier hoopt friturist Sven De Ville (38) de lange wachtrijen vaarwel te zeggen.

  1. Hoe hoofdverdachte 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede”
    PREMIUM
    Moerbeke-Waas

    Hoe hoofdver­dach­te 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede”

    22 juli 1984. In de tuin van het landhuis ‘Halfweg’ in de Ledestraat in Moerbeke-Waas wordt het lichaam van de 32-jarige Inge Wovra gevonden. Ze is gruwelijk toegetakeld met een riek. Boven in haar bed ligt één van haar minnaars, meer dood dan levend. Beneden hing al een tijdje een andere minnaar rond die aangifte doet van wat hij aantreft. Hij wordt meteen de hoofdverdachte, waardoor sporen verloren gaan. Nadat blijkt dat hij niét de dader is, raakt de zaak in het slop, tot ze één vingerafdruk vinden. Een reconstructie van de zaak in onze reeks misdaadverhalen van de voorbije decennia.