Terrazza in Sint-Martens-Latem.
Volledig scherm
Terrazza in Sint-Martens-Latem. © rv

Populaire brasserie Terrazza mag weer open. “Alles in orde gebracht, brandweer geeft goedkeuring”

Sint-Martens-LatemNadat de populaire brasserie Terrazza in de Karel Lodewijk Maenhoutstraat in Sint-Martens-Latem vorige weer moest sluiten op burgemeestersbevel, mag de zaak nu weer open. Alle problemen die er waren rond brandveiligheid, zijn weggewerkt. Zaakvoerster Isabelle De Bleeker is verheugd.

 1. ‘Verboden’ Arena Festival wijkt uit naar Lochristi. “Om het in voetbaltermen te zeggen: we hebben snel de rug gerecht en gescoord”

  ‘Verboden’ Arena Festival wijkt uit naar Lochristi. “Om het in voetbalter­men te zeggen: we hebben snel de rug gerecht en gescoord”

  Een nieuwe naam, een nieuwe locatie, een andere datum. De organisatoren die een groot feest op poten hadden gezet om de 10de verjaardag van de Ghelamco Arena te vieren, hadden het zich wel anders voorgesteld. Stad Gent gaf een ‘njet’, en dus moest in allerijl een alternatief worden gezocht. Vergeet het Arena Festival, dat wordt nu Arena Open Air in Lochristi.
  Gent
 2. “Moordenaars”: namen van Reuzegommers met graffiti aangebracht (en alweer verwijderd) onder Gentse Stadshal

  “Moorde­naars”: namen van Reuzegom­mers met graffiti aange­bracht (en alweer verwijderd) onder Gentse Stadshal

  Dat de zaak Reuzegom de gemoederen beroert, is een understatement. 18 leden van de studentenclub werden vorige week veroordeeld tot werkstraffen voor hun betrokkenheid bij de dood van Sanda Dia (20), na de studentendoop. In Gent werden in de nacht van woensdag op donderdag de namen van enkele Reuzegommers met graffiti op de stadshal gespoten. Intussen werden de opschriften weer verwijderd.
  Gent