Bij de huiszoeking werd één kilogram ketamine gevonden naast 36.000 drugsgeld
Volledig scherm
Bij de huiszoeking werd één kilogram ketamine gevonden naast 36.000 drugsgeld © Getty Images/Wavebreak Media

Politie vindt 1 kilogram ketamine en 36.000 euro aan drugsgeld: dealer (24) riskeert 2 jaar cel

GentMaandag moest een 24-jarige Gentenaar zich verantwoorden voor het bezitten en verkopen van ketamine. Hij werd op heterdaad betrapt met een grote hoeveelheid ketamine en 450 euro die hij verdiende aan de verkoop. Bij een huiszoeking werd bijkomend één kilogram ketamine en 36.000 euro gevonden.

 1. 190 geneeskundestudenten springen vrijwillig bij op corona-afdelingen UZ Gent: “Goede reden om buiten te komen en met mensen te praten”
  PREMIUM
  Gent

  190 geneeskun­de­stu­den­ten springen vrijwillig bij op corona-afdelingen UZ Gent: “Goede reden om buiten te komen en met mensen te praten”

  Na een oproep van het Gentse UZ hebben zich liefst 190 studenten geneeskunde gemeld om vrijwillig bij te springen op de corona-afdelingen van het ziekenhuis. Daar is het nu extra druk. Ook 40 UZ-medewerkers zijn kandidaat om bij te springen. Ze krijgen allemaal een opleiding. “Nee, voordien had ik nog geen praktijkervaring opgedaan”, zegt studente Andrea Dehaene (22)
 2. Meisje met beperking (8) zit 4 uur per dag op de bus: “Alsof je elke dag naar Amsterdam moet pendelen”
  PREMIUM
  Gent, Sint-Amandsberg, Drongen

  Meisje met beperking (8) zit 4 uur per dag op de bus: “Alsof je elke dag naar Amsterdam moet pendelen”

  Voor Stella Berghe waren het al lange dagen, en nu zijn die nog langer: vorige week kwam er een briefje dat de uren van schoolbus veranderd waren. “Nu zit ze bijna twee uur op de bus voor een rit van 15 kilometer”, zegt haar moeder Sofie Aelterman. Samen met een andere moeder schreef ze een brief naar schepen van Onderwijs Elke Decruynaere om het probleem aan te kaarten.